Klaas Koopman
AFFILIATE MARKETING & SEO SPECIALIST

Klaas Koopman

Affiliate marketing is simpel gezegd niets meer dan vraag en aanbod bij elkaar brengen. En dat is waar ik mij de afgelopen jaren in heb gespecialiseerd en succes mee heb behaald.

Al voordat ik aan mijn studie begon, was ik bezig met het opzetten van websites en kijken of ik hoog kon scoren in Google en Bing. Dat was in de tijd dat je nog met een simpele site en Adsense (cost per click van Google) een leuk zakcentje kon verdienen.

Tijdens mijn studie heb ik dit allemaal serieuzer aangepakt en had ik op een gegeven moment rond de 20 websites in de reis- en vakantiemarkt en in de financiële markt. Waarbij ik meer en meer met affiliate marketing deed en steeds minder met cpc-vergoedingen.

Momenteel bevind ik mij op andere markten, waaronder de educatieve branche. Dit zie ik meer als een leuke uitdaging om hier een fantastisch platform neer te zetten, waar zowel (toekomstige) studenten als onderwijsinstellingen iets aan hebben.

Daarnaast coach ik al jaren een aantal affiliate marketeers en lever ik consultancy diensten bij bedrijven (aan zowel de merchant als publisher zijde). Nu is het tijd om dat laatste eens serieus aan te pakken en nog meer affiliate marketeers van dienst te zijn!

Enkele klanten

Onderstaande bedrijven heb ik al mogen helpen op het gebied van consultancy of uitvoerend werk mbt Affiliate Marketing en/of SEO!
klanten logo's
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Laten we samenwerken!

Helaas zijn er veel zogeheten cowboys online tegenwoordig, die je gouden bergen beloven, je hoeft nooit meer te werken en je wordt slapend rijk … Hier heb ik nooit in geloofd en ik raad jou aan om dit soort partijen ook aan de kant te gooien. Maar dan wil je natuurlijk wel weten hoe je wel je voordeel kunt halen uit affiliate marketing. Dankzij mijn consultancy diensten en vele jaren actieve dienst als succesvol affiliate marketeer, weet ik dat het simpelweg hard werken is!

Maar naast hard werken, kan het ook de leukste baan zijn die je ooit hebt gehad. Ik vergelijk het met topsport. Als je aan een jonge voetballer vraagt wat hij later wil worden, zal hij betaald voetballer aangeven. Wat hij hiermee bedoelt is, ik vind voetbal zo leuk, dat ik hier elke dag wel mee aan de slag wil.

Zo werkt het met affiliate marketing ook. In plaats van dat je voor een baas werkt en hem helpt om meer te verdienen, werk je aan je eigen online vastgoed. ’s Ochtends opstaan met het idee; Oh ja vandaag mag ik hier aan werken, of ga ik daar lekker mee aan de slag! Continu werken aan vooruitgang, dat is wat je wil.

De dagen dat ik vol aan de bak ga en mijn sites weer verbeter en uitbouw, werk ik voornamelijk aan groei. Er zijn namelijk maar een paar uurtjes per week of maand nodig om alles te onderhouden, als je al het e.e.a. hebt staan. Zo kun je ook gerust eens een dag, week of zelfs maand (of langer?) vrij nemen van je werk.

Zo vind ik het heerlijk om in de zomer vroeg aan de slag te gaan en in de middag te genieten van de zon, een terrasje of met vrienden naar of op het water. De websites lopen wel door en laten we eerlijk zijn; niemand zit te wachten om in die hitte achter een nog warmere laptop of pc te zitten, toch?

Maar dit bereik je helaas/gelukkig niet zo maar. En deze levensstijl is ook niet voor iedereen weggelegd. Want je moet ook leren om erg zelfstandig te kunnen werken en een bepaalde visie te hanteren over wat belangrijk is en wat niet. Daarnaast is het erg gemakkelijk om achterover te leunen en tevreden te zijn met hoe jouw projecten lopen. Echter zegt men over stilstand ook wel dat het achteruitgang betekent. Oftewel; blijf werken om vooruit te komen.

En dat is nu juist waar ik jou bij wil helpen. Door mijn consultancy diensten en de welbekende Affiliate Mastermind Group help ik een leuke groep aan affiliate marketeers om die juiste mindset te krijgen. En met die mindset ervoor te zorgen dat je één of meerdere projecten kunt opbouwen en hier (ruimschoots?) van kunt leven. Of je nu tevreden met bent met 100 euro per maand extra, of met een paar duizend euro, als je mindset goed is zul je dit kunnen behalen.

Uiteraard zit hier ook een verdienmodel voor mij in. Zo verdien ik maandelijks een leuke extra door marketeers te helpen met hun vooruitgang. Zij zien mijn diensten dan ook niet als een last, maar als een investering. Zie het als een opleiding die je in je eigen tijd kunt volgen, met als resultaat een eigen bedrijf in een markt naar keuze. Hoe succesvol je daarmee wordt, heb je verder zelf in de hand. Steek er tijd en geld in en je zult zien dat je goede stappen kunt zetten.

https://klaaskoopman.nl/wp-content/uploads/2019/04/img-blog-29-1280x1280.jpg

EVEN BELLEN OF MAILEN?Neem Contact Op Met Mij

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het opzetten of uitbouwen van jouw project? Gebruik onderstaande gegevens om contact met mij op te nemen!
Telefonisch
06 309 700 59
Skype chat
koopman.klaas
E-mail
info@klaaskoopman.nl

Laat je e-mailadres achter!

Wil jij graag meer weten over hoe ik jou kan helpen bij SEO of Affiliate Marketing? Laat dan hieronder jouw e-mailadres achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

AFFILIATE MARKETING & SEO CONSULTANCYKlaas Koopman
Laat mij je helpen bij het opstarten en uitbouwen van jouw eigen online vastgoed!
BLIJF OP DE HOOGTETe vinden op Social Media
Met Social Media doe ik momenteel nog niets, maar meld je hieronder toch alvast aan!
AFFILIATE MARKETING EN SEO OPLOSSINGENWaar kan ik je mee helpen?
Ik bied verschillende mogelijkheden aan, om je vooruit te helpen binnen Affiliate Marketing.
ONDERDEEL VAN AFFILIATE COMMUNITYHét Affiliate Forum
Discussieer mee en leer meer over affiliate marketing op dit forum!
ONDERDEEL VAN AFFILIATE COMMUNITYDe Affiliate Blog
Hieronder vind je het laatste nieuws op het gebied van affiliate marketing!
Domeinnamen te koop!

Klaas Koopman – Affiliate Marketing & SEO Specialist

Klaas Koopman – Affiliate Marketing & SEO Specialist