COMPLEET HERSTEL TOP 3 POSITIES

SEO Case
Herstellen Posities

Zonder een duidelijke aanleiding van Google werd de site Bestebank.org handmatig gestraft door Google waardoor bijna alle belangrijke posities in Google verloren gingen. Dankzij het nulmetingrapport van Klaas kon er duidelijk in kaart worden gelegd welke factoren een rol hebben gespeeld voor deze afstraffing.

Op basis van het rapport en verdere aanwijzingen en advies van Klaas kon er concreet weer worden gewerkt aan het verwezenlijken van een herstel. Het was veel werk, maar dankzij de steun en het advies van Klaas zijn belangrijke rankings van bestebank.org weer goed hersteld!

LUUK, EIGENAAR

Bestebank.org

Klant: BesteBank.org
Ik kwam via mijn website in contact met Luuk van BesteBank.org. Zijn site bevat erg veel informatie over geldzaken, waaronder de digitale valuta’s. De informatie op de website is verdeeld over meer dan 1000 pagina’s.

Probleem: Niet meer te vinden in Google
De reden dat hij contact met mij opnam, was omdat de site niet meer fatsoenlijk te vinden was binnen de eerste 100 zoekresultaten. Klaarblijkelijk was de site gestraft door Google en waren de bezoekersaantallen enorm aan het krimpen.

Daarnaast opereert Bestebank.org uiteraard in een commerciële markt en zagen we dat ook de concurrenten flink aan het verbeteren en uitbreiden waren. Het was dus duidelijk; de kwaliteit en autoriteit moest ook omhoog!

Oplossing & Resultaat
Om het probleem op te kunnen sporen en dit te verhelpen, ben ik begonnen met een nulmetingsrapport. Dit is een puntsgewijs rapport, waarbij ik de gehele site bekijk en noteer wat er goed gaat en uiteraard wat er nog mis gaat en verbeterd dient te worden.

Alle punten die aan verbetering toe waren hebben we samen aangepakt, om ervoor te zorgen dat de on-page zaken en off-page (zoals het linkprofiel) weer voldoen aan de standaard die Google vraagt van de webmasters.

Daarna hebben we de content nogmaals verbeterd en het linkprofiel uitgebreid, om te laten zien dat de site het meer dan waard is om hoog geplaatst te worden voor de relevante zoektermen.

Het resultaat mag er zijn, zo is de site van posities 100+ opgeklommen naar wederom top 3 en top 5 posities. Dit heeft ervoor gezorgd dat het bezoek naar de website weer enorm toenam, naar tevredenheid van de klant.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Laat je e-mailadres achter!

Wil jij graag meer weten over hoe ik jou kan helpen bij SEO of Affiliate Marketing? Laat dan hieronder jouw e-mailadres achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

AFFILIATE MARKETING & SEO CONSULTANCYKlaas Koopman
Laat mij je helpen bij het opstarten en uitbouwen van jouw eigen online vastgoed!
BLIJF OP DE HOOGTETe vinden op Social Media
Met Social Media doe ik momenteel nog niets, maar meld je hieronder toch alvast aan!
AFFILIATE MARKETING EN SEO OPLOSSINGENWaar kan ik je mee helpen?
Ik bied verschillende mogelijkheden aan, om je vooruit te helpen binnen Affiliate Marketing.
ONDERDEEL VAN AFFILIATE COMMUNITYDe Affiliate Blog
Hieronder vind je het laatste nieuws op het gebied van affiliate marketing!

Klaas Koopman – Affiliate Marketing & SEO Specialist

Klaas Koopman – Affiliate Marketing & SEO Specialist