Affiliate Marketing Consultant
Klaas Koopman

Affiliate Marketing geeft je de mogelijkheid om eigen baas te worden, zonder diploma’s!

Klaas Koopman

Affiliate Marketing is nog altijd niet een bekende vorm van online marketing. Het is dan ook niet vreemd dat er maar weinig mensen om je heen zijn, die begrijpen wat het inhoud en wat het voor jou kan betekenen. Dat maakt het sparren met anderen lastig, laat staan het opzoeken en vinden van de juiste informatie om vooruit te komen!

Steeds vaker liep ik, tijdens mijn start als affiliate marketeer, tegen problemen aan en kon hier maar weinig gedegen informatie over vinden. Dit merk ik ook om mij heen in de affiliate marketing wereld bij zowel starters als al meer ervaren marketeers. Daarom is het fijn dat je kunt sparren met een ervaren affiliate marketing specialist. Stel je vragen en krijg direct antwoord.

Om deze reden ben ik, naast mijn eigen affiliate marketing projecten, ook de mogelijkheid gaan aanbieden van 1-op-1 consultancy. Zo geef ik advies en ondersteun ik op het gebied van een gedegen SEO- en marketingstrategie, help ik je met het vinden van de juiste merchants en campagnes. En ben ik jouw sparringspartner voor vragen, opkomende kwesties en natuurlijk vooruitgang!

Je kunt mij als Affiliate Marketing Consultant inhuren voor:

  • Nieuwe affiliate projecten (publisher zijde)
  • Bestaande affiliate projecten (publisher zijde)
  • Nieuwe & bestaande affiliate campagnes (merchant zijde)

Mijn Affiliate Marketing Profiel

Als affiliate marketeer blijf ik altijd up-to-date met betrekking tot veranderingen binnen het algoritme van zoekmachines, veranderingen bij merchants en natuurlijk de affiliate netwerken. Elke week is er wel een verschuiving van informatie, aanpassingen en nieuwe zaken. Dat maakt het beroep affiliate marketeer ook zo leuk, maar kan het voor nieuwe marketeers vaak onoverzichtelijk zijn.

Meer dan 15 jaar geleden ben ik begonnen met één affiliate marketing project; een website in de reisbranche. Ik had al gauw door dat je bezoekers nodig bent om sales te behalen en hiervoor het belangrijk is waar je staat in de zoekmachines (met name Google). Vanaf dat moment lag mijn focus dan ook puur op SEO en het hoger scoren in de zoekmachines. En met succes, al snel stond ik voor zeer concurrerende zoektermen in de top 3 en top 5.

Maar met alleen die bezoekers kon ik uiteraard nog weinig. Dus ging ik op zoek naar relevante partijen om toe te voegen aan mijn site. Zo heb ik enorm veel geëxperimenteerd met plaatsingen, verschillende campagnes testen, kleuren en user interface. Met maar 1 doel; het verhogen van de inkomsten per bezoeker en per klik!

Fanatiek als ik kan zijn, zag ik daarna alleen maar meer en meer mogelijkheden in deze branche. Zo heb ik tientallen websites in dezelfde reismarkt weten op te zetten en te onderhouden en is dit jarenlang mijn basis voor mijn werk als affiliate marketing en SEO specialist.

  • Meer dan 10 jaar ervaring!
  • Ervaren als SEO specialist & Consultant
  • Fanatieke gebruiker van WordPress
  • Goede connecties bij de affiliate netwerken
  • Verstand van optimalisatie van zowel bezoekers als inkomsten!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
VELE JAREN AAN ERVARING

De Statistieken
Spreken Voor Zich

In de meer dan 10 jaar dat ik werkzaam ben als SEO en Affiliate Marketing specialist, heb ik vele klanten en projecten mogen helpen om meer bezoekers uit de zoekmachines zoals Google weten te halen. En daarbij de omzet per website flink te verhogen!
0123456789001234567890+

Jaren Ervaring

Ik ben onderhand al meer dan 15 jaar bezig als online marketeer!
0123456789001234567890+

Bedrijven Geholpen

Tijdens mijn jarenlange ervaring als Affiliate Marketing specialist heb ik al vele bedrijven mogen helpen!
012345678900123456789001234567890+

Consultancy Klanten

Daarnaast help ik ook elke maand verschillende zzp'ers, starters en bedrijven met consultancy!
012345678900123456789001234567890+

Top 10 Posities Behaald

Tijdens deze samenwerkingen heb ik al vele top 10 posities mogen realiseren!

Wat Zeggen
Mijn Klanten

Ben je al overtuigd dat ik je vooruit kan helpen? Lees hieronder enkele reacties en reviews van mijn klanten!

Ik heb begin februari 2019 contact opgenomen met Klaas na het zien van een aantal van zijn inhoudelijk sterke reacties op een forum. Mijn investering in het advies van Klaas heb ik in een enorme veelvoud terugverdiend!

PACO VERMEULEN

Affiliate Marketeer

Wanneer je op zoek bent naar gerichte coaching op het gebied van Affiliate Marketing en SEO dan ben je bij Klaas aan het juiste adres. Door de kennis en ervaring van Klaas bespaar je je als beginnende online marketeer heel veel werk en tijd. Mede door de prettige manier van coaching blijf je op en top gemotiveerd om je doel te realiseren.

JURIAAN KEUVELAAR

Affiliate Marketeer

Als je iets in de affiliate marketing wilt beginnen moet je bij Klaas zijn. Bij Appwiki hebben wij al meerdere keren een beroep op hem gedaan. Een fijne sparringspartner en altijd bomvol nieuwe ideeën om verder te groeien of om dingen nog beter te doen. Je merkt dat hij erg veel ervaring heeft met het opzetten en laten groeien van online concepten. Kortom, hij weet hoe je van een site een inkomstenbron maakt!

ARJAN NIEUWBEERTA

Lead Marketing - Appwiki

Klaas heeft mij geweldig geholpen met het SEO gedeelte van mijn website. Hij heeft mij geholpen met het opstellen van een contentplan, staat altijd klaar om feedback te geven op het gemaakte werk, begeleid mij stap voor stap door het gehele proces heen en hij heeft mij meerdere waardevolle inzichten gegeven op het gebied van SEO. Dankzij zijn hulp en input is mijn website in sprongen vooruit gegaan en heb ik er een goed gevoel bij dat ik op een gestructureerde wijze een professionele website aan het opzetten ben. De hoeveelheid, kennis, kunde en professionaliteit van Klaas is voor mij en mijn website van onschatbare waarde geweest.

ROBIN VAN BAAK

Affiliate Marketeer

Na keer op keer door zelfbenoemde SEO specialisten teleurgesteld te worden, hebben we in Klaas een echte specialist gevonden die van grote meerwaarde is voor ons team. De samenwerking verloopt erg prettig, Klaas denkt goed mee en de resultaten liegen er niet om.

TIM VAN WEBSPECIAAL

MenselijkLichaam.nl

https://klaaskoopman.nl/wp-content/uploads/2019/04/img-team.png

Laat je e-mailadres achter!

Wil jij graag meer weten over hoe ik jou kan helpen bij SEO of Affiliate Marketing? Laat dan hieronder jouw e-mailadres achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Veelgestelde Vragen

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen die ik regelmatig tegenkom.

Vanaf welk bedrag kan ik je inhuren als affiliate marketing consultant?

Je kunt bij mij al terecht vanaf 100 euro ex btw per maand. De investering voor jou hangt af van het traject dat je in gaat en het aantal maanden.

Is affiliate consultancy alleen mogelijk op locatie?

Het mooie van mijn consultancy is dat we veel via Skype chat kunnen doen. Zo kost het ons beide geen reistijd en kunnen we gelijk aan de slag!

Hoeveel maanden is het minimum om de consultant in te huren?

Je kunt mij al inhuren vanaf slechts 1 maand. Afhankelijk van hoeveel werk er nodig is om je up-to-date te brengen. Meeste partijen starten echter met 3 maand (goedkoper tarief).

Kun je ook helpen met het uitvoerende werk?

Indien nodig kan ik ook helpen om het uitvoerende werk te verwerken. Hiervoor bespreek ik graag de mogelijkheden met je.

Ik wil je graag inhuren als consultant, en nu?

Stuur mij simpelweg even een mailtje (info@klaaskoopman.nl) of bel mij (0630970059) zodat we even kunnen kennismaken en kijken wat er nodig is. Op basis daarvan kan ik je een gericht voorstel doen. Tot zo!

AFFILIATE MARKETING & SEO CONSULTANCYKlaas Koopman
Laat mij je helpen bij het opstarten en uitbouwen van jouw eigen online vastgoed!
BLIJF OP DE HOOGTETe vinden op Social Media
Met Social Media doe ik momenteel nog niets, maar meld je hieronder toch alvast aan!
AFFILIATE MARKETING EN SEO OPLOSSINGENWaar kan ik je mee helpen?
Ik bied verschillende mogelijkheden aan, om je vooruit te helpen binnen Affiliate Marketing.
ONDERDEEL VAN AFFILIATE COMMUNITYHét Affiliate Forum
Discussieer mee en leer meer over affiliate marketing op dit forum!
ONDERDEEL VAN AFFILIATE COMMUNITYDe Affiliate Blog
Hieronder vind je het laatste nieuws op het gebied van affiliate marketing!
Domeinnamen te koop!

Klaas Koopman – Affiliate Marketing & SEO Specialist

Klaas Koopman – Affiliate Marketing & SEO Specialist